avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum imi gasesc parintii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum imi gasesc parintii

Buna ziua, ma numesc florin si de curand am aflat ca eu am fost adoptat, parinti mei adoptivi mi-au comunicat acest lucru si mi-au dat si decizia de adoptie, singurul elocvent este numele mamei!
Mama naurala a parasit localitate cu foarte mult timp in urma si as vrea sa aflu ce pasi imi sunt necesari pentru a afla unde se afla si pentru a intra in contact cu dansa!
Ma puteti sfatui in acest sens?
Mentionez faptul ca eu locuiesc la alta adresa fata de cea unde m-am nascut.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nmbcatega , utilizator 20:57, 9 Aprilie 2012
Exista varianta mai simpla si mai costisitoare de a va adresa unei agentii de detectivi particulari si in functie de datele pe care le veti da,va vor gasi mama.
Exista o a doua varianta ,sa formulati o petitie Agentia locala de Evidenta a Persoanelor sau la cea Nationala ,pentru a va comunica unde este este domiciliul actual al mamei dvs.
Pentru aceasta trebuie sa aveti fostul domiciliu al acesteia si datele sale de stare civila.
In cerere atasati motivul solicitarii dvs si atasati la aceasta o copie a actelor care atesta ca persoana cautata este mama dvs naturala.
Succes !
Uitati de un singur lucru,conf.art.15 din Legea 677/2001,fara acordul persoanei aceste date nu pot fi divulgate.O sa va gasiti mama numai daca si ea doreste acest lucru,dandu-si acordul scris in acest sens la SPCLEP.
iarta/ma ca te intreb dar as dori sa stiu anul in care ai fost nascut pentru ca eu imi cau fratele si stiu ca si el ca si mine a fost dat spre adoptie.poate daca nu reusesc sa imi gasesc mama o sa reusesc sa imi gasesc fratele.stiu ca e nascut in 1985 sau 1986.astept un raspuns de la tine daca anii astia coincid cu anul tau de nastere.multumesc anticipat
Iti multumesc pentru mesaj, dar anul meu de nastere este 1981, dar eu sunt fericit pentru ca mi-am gasit mama naturala, chiar le-am cunoscut si cele doua surori minunate pe care le am din partea mamei mele, si stiu ca mai am inca doi frati din partea tatalui pe care l-am intalnit si pe el personal, eu fiind cel mai mare dintre toti!
Iti doresc mult succes si sansa pentru ca ve-i avea nevoie de asa ceva...altfel este foarte greu daca nu imposibil...eu doar m-am nascut sub o stea norocoasa pot spune!
Cu stima Florin A.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2012
nmbcatega, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adopție Xenia Befu Xenia Befu Cum îmi pot afla unde este mama mea naturala, am fost născută în Timișoara și prin adopție am domiciliul actual în județul Botoșani, singurul lucru ... (vezi toată discuția)
Bunicul meu adoptiv acum pe 8 octombrie împlinește 1 an de ... Mirela 479 Mirela 479 Bunicul meu adoptiv acum pe 8 octombrie împlinește 1 an de când a decedat eu că unica fiică a lui ,el nemaiavand copii pot depune declarația de ... (vezi toată discuția)
Codul civil valabil in1945 ionescumihai ionescumihai Buna ziua, Mama mea a fost adoptata de fratele tatalui ei, ulterior decesului acestuia din ... (vezi toată discuția)