avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adopție
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adopție

Cum îmi pot afla unde este mama mea naturala, am fost născută în Timișoara și prin adopție am domiciliul actual în județul Botoșani, singurul lucru pe care îl știu este ca mama mea naturala m-a născut la 14 ani și ca cum o cheamă
Cel mai recent răspuns: Xenia Befu , utilizator 18:03, 22 Septembrie 2019
Formulati o solicitare, catre DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI.

Totodata, consultati hotararea de adoptie.In hotararea in sine trebuie sa identificati adresa mamei dumneavoastra.

Totodata, adresa mamei dumneavoastra poate fi aflata prin intermediul autoritatilor.

Pentru a simplifica aceasta procedura, consultati un avocat.

In registrele de stare civila, este facuta mentiunea daca s-a casatorit, ori a divortat.

Informatii in legatura cu numele dansei, in baza CNP-ului, va pot fi remise si de catre SERVICIUL DE EVIDENTA INFORMATIZATA A PERSOANEI.

Parintii adoptivi poate va furnizeaza relatii referitoare la mama dvs, naturala.

Exista si site-uri specializate care sprijina persoanele adoptate, pentru a-si identifica rudele.

Totusi, aceasta varianta prezinta incovenienta, intrucat situatia personala a dumneavoastra este facuta publica.

Succes!

În hotărârea de adopție scrie doar numele mamei naturale, nimic mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - gasire mama biologica drenea elena-alina drenea elena-alina Cine ma poate lamuri si pe mine!! acum 21 de ani parintii mei biologici s au despartit si noi cei 3 copii am fost dati la case de copii,pana acum 2 aproape 3 ... (vezi toată discuția)
Mostenire thegame1983 thegame1983 Buna ziua! As avea o nelamurire pe care sper sa o pot rezolva online..... Bunica mea afost adoptata de catre matusa si unchiul ei fiind apoi singurul copil ... (vezi toată discuția)
Modalitate adoptie gainageorgica gainageorgica acum aprox 8 ani,am fost anuntati eu si sotia mea printr-o cunostinta comuna care urma sa nasca ,in alt judet,despre situatia unei minore de 15 ani care a ... (vezi toată discuția)