avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua - gasire mama biologica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua - gasire mama biologica

Cine ma poate lamuri si pe mine!!
acum 21 de ani parintii mei biologici s au despartit si noi cei 3 copii am fost dati la case de copii,pana acum 2 aproape 3 ani mi am regasit sora cea mica si fratele si tatal biologic..l am cunoscut...insa nu doreste sa vorbeasca despe mama mea naturala unde este?asa ca va rog sa ma ajutati sau sa mi spuneti cum pot sa caut o pesroana..din spusele rudelor mama ar fi in bucuresti recasatorita.eu sunt adoptata de o familie,am certificatul de nastere schimbat de pe urma adoptiei,insa am certificatul meu de nastere cu parintii biologici..acum spuneti mi ce sa fac?!stiu numele de fata al mamei,si cum o cheama..insa nu ma ajuta cu nimic.!va rog sa ma ajutati!multumesc!:sorry::sorry::(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:31, 14 Martie 2015
Daca tatal biologic mai detine vreo copie a certificatului de casatorie acolo este inscris CNP-ul mamei biologice. Acesta mai poate fi regasit si in hotararea de divort.
Cu aceste documente plus certificatul de nastere anterior adoptiei insotit de o cerere motivata va prezentati la politie si solicitati informatii despre domiciliul actual al mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori emil1702 emil1702 Cine este mostenitorul/mostenitorii defunctului care nu are sotie, nu are copii, are parintii adoptivi decedati dar traiesc mama naturala si fratii naturali? (vezi toată discuția)
Bună seara! mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii (2 ... Lenuta73 Lenuta73 Bună seara! Mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii( 2 fete si 3 baieti ) Parintii au decedat demult 1969 respectiv 1986 .precum si fratii .mai este in ... (vezi toată discuția)
Infiere cu efecte restranse- drept de mostenire Todcristina Todcristina Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Sunt nascuta in 1978, iar in 1983 am fost infiata cu efecte restranse de catre sora mai mare a tatatului ... (vezi toată discuția)