Buna ziua! In urma cu 3 ani m-am casatorit cu un "individ", care mi-a facut viata un calvar, in sensul ca ma tinea ca si sechestrata in casa: nu aveam voie sa ies nicaieri fara el, mi-a pus monopol pe telefon si pe orice alta sursa de a putea lua legatura cu rudele si prietenii, m-a indepartat de toata lumea, m-a maltratat fizic si psihic, incat nu mai stiam de mine; intr-un final am reusit sa fug cu cei doi copii, care au rezultat in urma casatoriei.
De un an de zile stau la parintii mei, an in care am reusit sa-mi revin din toate punctele de vedere si in acest timp am depus si o plangere la politie, povestind cele intamplate, dar nu a avut niciun rezultat, intrucat se considera ca in tot timpul cat am stat cu sotul, eu as fi avut ocazia sa iau legatura cu o persoana sau sa fug la politie si sa cer ajutor... problema este ca in acea perioada el ma adusese in pragul nebuniei, incercand prin orice modalitate de a maltrata o persoana, ca nu pot scapa de el decat prin sinucidere , dar am avut puterea sa nu fac acest lucru, desi toate imprejurarile m-ar fi determinat; asadar, la politie nu am putut rezolva nimic.
Acum, dupa un an de stat la parintii mei, an in care am incercat sa-mi revin, vreau sa divortez si m-am tot gandit la toate caile posibile...intrucat nu as vrea ca el sa aiba acces la cei doi copii, pe care i-a maltratat, in conditiile in care cel mare avea 1 an si 6 luni, iar cel mic 3 luni, iar pe mine ma batea zilnic, si in plus, casnicia noastra s-a bazat numai pe minciuni din partea lui, in sensul ca el s-a dat drept o persoana care nu exista in realitate, ci doar numele a fost cel adevarat.
Avand in vedere, cele relatate mai sus, am citit undeva ca o casnicie se poate anula daca aceasta s-a infaptuit printre altele si pe baza unor neadevaruri legate de persoana unuia dintre soti, dar in termen de 6 luni, si vroiam sa va intreb daca cumva pot apela la aceasta "portita" a legii pentru a se putea desface casnicia mea cu acest om pe are il pot numi psihopat fara acte, in conditiile in care ne-am despartit in urma cu un an, iar in legatura cu decaderea din drepturile parintesti cum credeti ca as putea proceda mai bine?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns:
alinacris , utilizator
20:37, 28 Ianuarie 2012