avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Spania, domiciliu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Spania, domiciliu minori

buna ziua am si eu o problema . sunt casatorit in Romania am 3 copii care locuiesc in tara la bunici mei .vreau sa divortez in Spania si sa imi aduc copii in Spania langa mn . sotul meu e in tara . si am aflat ca vrea sa ma decada din drepturile parintesti suntem separati de cativa ani si vreau sa divartez in Spania si sa imi aduc copiii aici . el poate sa ma decada din drepturi ? chiar daca nu suntem divortati ??
are el vreo sansa el fiind un alcoolist si de cateva ori el a incercat sa se sinucida cat timp am fost eu in tara . va rog sfatuitima ce trebuie sa fac si cum sa procedez :((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:24, 13 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie să divorțați în România și să solicitați stabilirea locuinței copiilor în Spania.
deci el nu poate sa fac mai nimic din cate am inteles . eu am mai incercat sa divortez de el in tara dar din motiul ca el ma tot ameninta chiar si cand am iesti de la prima instanta . ma ameninta in tot felul ca imi i.a copiii si fuge cu ei .si nu am mai fost la tribunal si s.a anulat divortul . il pot redeschide
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2015
mirabellaas, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Contactati un avocat, caci va poate face mult rau, chiar daca nu are musai legatura cu decaderea din drepturi.
Pe de alta parte, la divort copiii vor locui cu unul idntre parinti, si aici depinde de cand i-ati lasat la bunici, de ce, cine i-a vizitat, cat de des, cine i-a intretinut, ce varste au, la cine vor sa stea etc.

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului de frica galbinel galbinel buna ziua daca ma puteti ajuta. am parasit domiciliul conjugal din cauza ca nu mai suportam bataile pe care mi le administra sotul. am plecat din romania si ... (vezi toată discuția)
Buna - divorț, autoritate părintească Necunoscut26 Necunoscut26 Daca vreau da divortez , si am 2 copii pe care vreau da ii cresc eu , dar știu sigur ca soțul nu va vrea sa mi lase , Cum pot fi sigura ca ii pot avea eu , ... (vezi toată discuția)
Pot divorta si lua copiii peste hotare? Iness01 Iness01 Nu ne intelegem de multa vreme cu sotul. De mult timp ma gandeam ca solutia perfecta pentru mine si copii ar fi divortul. Dar nu aveam posibilitate sa rezist ... (vezi toată discuția)