buna ziua am si eu o problema . sunt casatorit in Romania am 3 copii care locuiesc in tara la bunici mei .vreau sa divortez in Spania si sa imi aduc copii in Spania langa mn . sotul meu e in tara . si am aflat ca vrea sa ma decada din drepturile parintesti suntem separati de cativa ani si vreau sa divartez in Spania si sa imi aduc copiii aici . el poate sa ma decada din drepturi ? chiar daca nu suntem divortati ??
are el vreo sansa el fiind un alcoolist si de cateva ori el a incercat sa se sinucida cat timp am fost eu in tara . va rog sfatuitima ce trebuie sa fac si cum sa procedez :((
deci el nu poate sa fac mai nimic din cate am inteles . eu am mai incercat sa divortez de el in tara dar din motiul ca el ma tot ameninta chiar si cand am iesti de la prima instanta . ma ameninta in tot felul ca imi i.a copiii si fuge cu ei .si nu am mai fost la tribunal si s.a anulat divortul . il pot redeschide
Contactati un avocat, caci va poate face mult rau, chiar daca nu are musai legatura cu decaderea din drepturi.
Pe de alta parte, la divort copiii vor locui cu unul idntre parinti, si aici depinde de cand i-ati lasat la bunici, de ce, cine i-a vizitat, cat de des, cine i-a intretinut, ce varste au, la cine vor sa stea etc.