avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facturi Radiodifuziune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facturi Radiodifuziune

Am o societate si de curand am primit o instiintare de la radiodifuziune ca trebuie sa achit 10 lei pe luna taxa RadioTV. Am dat telefon la ei ca sa spun ca nu am la sediu nici Radiou nici TV, dar mi-au spus ca este o taxa fiscala obligatorie. Cum sa platesc aceasta taxa daca la sediu nu exista asa ceva? Mai mult, m-au intrebat daca am angajati, le-am raspuns ca da, ei, daca am angajati tre sa platesc, dar angajatii respectivi nu-si platesc taxa la domiciliu, trebuie s-o platesc si eu? Cum se poate iesi din incurcatura aceasta
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 19:48, 29 Octombrie 2008
Aceasta taxa este mult discutata si controversata.
Teoretic, aveti optiunea de a plati aceasta taxa sau de a va judeca cu Radiodifuziunea ca sa nu o mai platiti.
Pentru inceput puteti sa notificati in scris Radiodifuziunea cu situatia prezentata de dvs., sa solicitati sa nu mai emita facturi in acest sens si sa va comunice textul de lege care va obliga sa platiti aceasta suma in conditiile prezentate de dvs.
Dupa ce veti primi raspunsul lor oficial, puteti sa stiti exact cum stau lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa tvr din 2012 verificator verificator Sunt Persoana Fizica Autorizata, cu sediul social la domiciliu, iar activitatea o desfasor pe teren, la beneficiari. La domiciliu nu desfasor nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata taxa radio persoane juridice valentinachitu valentinachitu Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)