avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vânzare produse sub un alt nume
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vânzare produse sub un alt nume

Buna ziua,

Doresc sa import produse si vreau sa le vand sub un brand propriu.
Produsele vin cu eticheta care da informtii despre model. Daca competitia cauta produsul dupa model risc sa-mi dezvalui sursa....
Cum se procedeaza in acest caz ?
Cum se poate face etichetarea produselor ca la un posibil control sa pot demonstra ca produsul X importat a devenit Y?
Produsele de interes sunt:
1 electronice cu marca CE
2 piese auto care nu necesita omologare

Va multumesc anticipat
La un eventual control, fie el vamal sau ulterior, riscati confiscarea marfii, dosar penal si amenda.
Nu am intrebat cum sa fac un lucru ilegal. Vreau sa fie legal....va dau un exemplu....Am vazut in supermarket-uri de constructii ca vand sub BRAND propriu echipamente electrice care sunt importate de alte firme din romania. Daca cumperi acel produs nu ai nici o informatie despre producator. In acst caz cum s-a procedat?
Ce informatii au pastrat ei si cum dovedesc ca este producatorul X pentru brandul lor ?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)
Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)