avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi pentru lipsa rovinietei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi pentru lipsa rovinietei

cum pot sa scap de amenzile primite pt rovineta ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:07, 28 Ianuarie 2012
Dovedind cu chitanta,- faptul ca la data la care a fost constatata contraventia aveati taxa achitata.
Vedeti daca sunt semnate olograf de agentul constatator sau a fost folosita semnatura electronica. Daca au fost semnate folosindu-se semnatura electronica le puteti declara nule in instanta.
sau daca nu aveti chitanta de plata a rovinietei, contestati in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta problematica Dan me Dan me As dori sa stiu daca pot face ceva in cazul in care am uitat sa platesc rovinieta, am iesit pe un drum national odata grabindu\'ma la concertul Andre Rieu, ... (vezi toată discuția)
Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovinieta gabimisi gabimisi Buna ziua, Eu acum 1 an am primit mai multe amenzi pentru ca am circulat fara rovineta valabila. Mi-a expirat si am uitat sa cumpar. In sfarsit, am ... (vezi toată discuția)