avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit LEGISLATIE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

LEGISLATIE

Am un SRL care este suspendat de 3 ani cu acea faimoasa lege din 2009.Deci acum au trecut cei 3 ani de suspendare si deci ce ar trebui sa fac (deoarece firma nu are activitate), sa nu dau bani la stat asa aiurea?
Nu am nici o informatie privind legislatia firmelor mici si mijlocii.De asemenea precizez ca firma nu a fost platitoare de TVA.
Mentionez ca am rezidenta in Italia de 1 an si jumatate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:02, 29 Ianuarie 2012
Daca nu o reactivezi dupa perioada de suspendare ti-o dizolva ONRC daca nu exista opozitie din partea fiscului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata louisa louisa Buna ziua, As dori sa stiu daca o firma suspendata pe 3 ani se va dizolva automata daca nu va fi reactivata la sfarsitul celor 3 ani si daca aceasta dizolvare ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala suspendata pe termen de 3 ani. consecinte daca ea nu este reactivata. Ioana-S Ioana-S Dupa cum se stie, acum 3 ani a existat o avalansa de suspendari de societati comerciale, datorita aparitiei acelui mult hulit si inutil impozit forfetar. In ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)