Am un SRL care este suspendat de 3 ani cu acea faimoasa lege din 2009.Deci acum au trecut cei 3 ani de suspendare si deci ce ar trebui sa fac (deoarece firma nu are activitate), sa nu dau bani la stat asa aiurea?
Nu am nici o informatie privind legislatia firmelor mici si mijlocii.De asemenea precizez ca firma nu a fost platitoare de TVA.
Mentionez ca am rezidenta in Italia de 1 an si jumatate.
Multumesc.
Daca nu o reactivezi dupa perioada de suspendare ti-o dizolva ONRC daca nu exista opozitie din partea fiscului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Firma suspendata
louisa
Buna ziua,
As dori sa stiu daca o firma suspendata pe 3 ani se va dizolva automata daca nu va fi reactivata la sfarsitul celor 3 ani si daca aceasta dizolvare ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.