avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii ce ma fac ..
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

ce ma fac ..

daca nu sant pe placul d-lui ALIN POPESCU - administrator ,in forum probabil deoarece acorda "Banat" taur36 cetatean care are 76 de ani cu destul ...., pacat ,ramaneti dtr cu opiniile si paretrile personale blocand dreptul la opinie . ce am scris se adreseaza numai lui alin popescu si ... nu "iligibil " ci "ilizibil " asa scrie la mine in DEX ed.78 pag.475 coloana din mijloc al 8 - lea cuvant - citez : despre un test scris necitet,indescifrabil , P A C A T .
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 23:19, 29 Ianuarie 2012
Nu te mai oftica. Viata si asa este scurta. Trebuie sa o traiam in cuvantul lui D-zeu.
Nu pune la inima supararile.
Multa sanatate si fericire va doresc !
Cu toata stima pentru dv si varsta inaintata - sanatate va doresc! - insa administratorii site-ului nu au ceva impotriva utilizatorilor. Exista, insa, un regulament de postare - si prin aceasta nu se intelege ca se incalca dreptul la libera exprimare, la opinii (vedeti in acest sens discutiile din forumul Discutii politice) In principal se incearca ”stoparea” acelor postari care nu ajuta utilizatorii care intreaba... Cum ar fi... un mesaj scris numai pentru a atrage atentia ca se spune ”uzucapiune” si nu ”uzcapiune” :) Poate ca utilizatorul, in graba, a sarit o litera sau nu e tastatura prea buna... In asemenea cazuri (desi e doar un fleac acest exemplu) puteti trimite un mesaj privat unuia dintre moderatorii forumului si acesta va corecta titlul... In momentul in care faceti dv observatii ironice reusiti nu doar sa iritati utilizatorul dar si sa il intristati... pentru ca el are nevoie de ajutor, nu de observatii.
Moderatorii exista tocmai pentru a corecta ceea ce poate fi corectat si de a face observatiile necesare pentru ca o discutie sa ”curga fluent”.

Exista o vorba din batrani: cine doreste respect trebuie sa ofere. Varsta inaintata nu ne permite sa facem ceea ce dorim, unde dorim, cand dorim.

Va multumesc pentru atentie.
:bow:

multumesc ptr vorbele spuse cu bun simt ,d-le mecanic auto.
multumesc ptr intentia buna de a apara moderatorii si a-mi atrage atentia ptr regulament . va rog totusi recititi ce ati scris prin prisma ca va este adresat dtr acest raspuns sau replica ,siiii daca-l gasiti cu bun sinMT INSUSITIL , e u consider ca ma apostrofati si chiar jigni . este ptr trope_doi ,trotusi va multumesc ptr mesajul privat ,dat prin forum.

As fi tare bucuroasa daca ati intelege ca rolul regulamentului nu este de a persecuta utilizatorii ci de pastra nivelul calitatii forumului din toate punctele de vedere - deci si in privinta comunicarii intre utilizatori, ca despre asta vorbim acum.

Nu cred ca ati fost apostrofat sau jignit de colega mea trope_doi in mesajul privat la care faceti referire - in mod sigur a fost inca o incercare de a va explica faptul ca nu intotdeauna postati asa cum ar fi de dorit ca nimeni sa nu se simta ''atins'' de interventiile dvs.

Nu avem dreptul aici, pe forum, asa cum nu avem voie nici in viata reala, sa ironizam pe nimeni pentru ca nu se exprima asa cum ni s-ar parea noua ca e corect.
De asemenea nu avem voie sa luam in ras problemele nimanui.

As vrea tare mult sa intelegeti ca nu are nimeni nimic cu dvs. in mod special - incercam doar sa va facem sa intelegeti ceva ce dvs. stiti cu siguranta: daca vreti respect trebuie sa il si oferiti. Atat utilizatorilor cat si moderatorilor sau adminilor.

Mi-ar placea daca am incheia discutiile pe aceasta tema pentru ca nu au nicio baza reala: nici Alin Popescu, nici trope_doi, nici Ares_3 nu au nimic cu @taur36, pur si simplu incercam sa va facem sa intelegeti ca deocamdata nu v-ati adaptat regulamentului de postare. Poate acum daca vedeti ca nu ne este indiferenta supararea dvs. o sa depasiti momentul si veti continua sa va bucurati de sfaturile si indrumarile celor de pe forum, asa ca si pana acum.
Iar cand veti considera ca puteti oferi un raspuns, o sa-l formulati in asa fel incat cel care intreaba sa nu se simta jignit.

O zi frumoasa va doresc!

Alte discuții în legătură

Nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in forum? maichel maichel un prieten abonat la avocatnet a fost stopat de la intrebari,raspunsuri in forum si utilizotoeri spunandu-i-se \"utilizator b a n a l ??!!.. cine poate sa ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)