avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii ce ma fac ..
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

ce ma fac ..

daca nu sant pe placul d-lui ALIN POPESCU - administrator ,in forum probabil deoarece acorda "Banat" taur36 cetatean care are 76 de ani cu destul ...., pacat ,ramaneti dtr cu opiniile si paretrile personale blocand dreptul la opinie . ce am scris se adreseaza numai lui alin popescu si ... nu "iligibil " ci "ilizibil " asa scrie la mine in DEX ed.78 pag.475 coloana din mijloc al 8 - lea cuvant - citez : despre un test scris necitet,indescifrabil , P A C A T .
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 23:19, 29 Ianuarie 2012
Crede ca este cazul sa incetam cu avalansa de recomandari ,personal NU AM FOLOSIT ,NU FOLOSESC SI NICI NU VOI FOLOSI EXPRESII JIGNITOARE, " APOSTROFARI " , TEXTE ILIZIBILE IAR SCRISUL MEU NU POATE FI DECAT ROMANESC SI PE INTELESUL TUTUROR , nu pot sa intru in mintea cuiva sa judec sau sa ma exprim cum doreste , am C I T I T regulamentul de " n " ori si nu am constatat sa fi fost incalcat de mine ,dupa cum cunoasteti in Lb Romana exista cuvinte sinonime ,omonime ,antonime - cu intelesuri diferite sau acelasi .
Probabil aici este dubla intelegere diferita . ORI CUM ar fi va multumesc ptr interesul acordat.
Multa sanatate la toti si succes in viata .
N-am vrut sa va obosim, cred ca tot mai bune / folositoare sunt recomandarile decat avertismentele sau banarile.
Pentru ca ati zis ca ati citit regulamentul de ''n'' ori, am convingerea ca de acum inainte n-o sa mai simtiti ca sunt moderatori pe forum. Pana la urma, avalansa n-a fost daunatoare :)

Sanatate maxima si dvs.!
adaoamne , ce-ti este si cu economistii astia , sa aiba ei ultimul cavant si sa creada ca au dreptate . multumesc aveti dreptate . g a t a .
Buna seara,

V-am banat pentru ca ati dat lectii nepotrivite celor cu care discutati, incalcand astfel regulamentul. Si o sa va banez si data viitoare cand faceti acest lucru. Aici exista reguli si ele trebuie respectate.

Faptul ca aveti 76 de ani (multi inainte!) ar trebui sa va ajute sa intelegeti mai bine ideea de respect reciproc in discutiile dintre oameni. Eu va respect si cer acelasi lucru de la dumneavoastra.

O seara frumoasa.
am trimis un mesaj privat catre d-tr , cred ca am lamurit cea ce nu s-a intes de dtr.,si ati banat.
sanatate si noapte buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumirire: de ce prietenul meu nu mai poate scrie in forum? maichel maichel un prieten abonat la avocatnet a fost stopat de la intrebari,raspunsuri in forum si utilizotoeri spunandu-i-se \"utilizator b a n a l ??!!.. cine poate sa ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)