daca nu sant pe placul d-lui ALIN POPESCU - administrator ,in forum probabil deoarece acorda "Banat" taur36 cetatean care are 76 de ani cu destul ...., pacat ,ramaneti dtr cu opiniile si paretrile personale blocand dreptul la opinie . ce am scris se adreseaza numai lui alin popescu si ... nu "iligibil " ci "ilizibil " asa scrie la mine in DEX ed.78 pag.475 coloana din mijloc al 8 - lea cuvant - citez : despre un test scris necitet,indescifrabil , P A C A T .
Crede ca este cazul sa incetam cu avalansa de recomandari ,personal NU AM FOLOSIT ,NU FOLOSESC SI NICI NU VOI FOLOSI EXPRESII JIGNITOARE, " APOSTROFARI " , TEXTE ILIZIBILE IAR SCRISUL MEU NU POATE FI DECAT ROMANESC SI PE INTELESUL TUTUROR , nu pot sa intru in mintea cuiva sa judec sau sa ma exprim cum doreste , am C I T I T regulamentul de " n " ori si nu am constatat sa fi fost incalcat de mine ,dupa cum cunoasteti in Lb Romana exista cuvinte sinonime ,omonime ,antonime - cu intelesuri diferite sau acelasi .
Probabil aici este dubla intelegere diferita . ORI CUM ar fi va multumesc ptr interesul acordat.
Multa sanatate la toti si succes in viata .
N-am vrut sa va obosim, cred ca tot mai bune / folositoare sunt recomandarile decat avertismentele sau banarile.
Pentru ca ati zis ca ati citit regulamentul de ''n'' ori, am convingerea ca de acum inainte n-o sa mai simtiti ca sunt moderatori pe forum. Pana la urma, avalansa n-a fost daunatoare :)
V-am banat pentru ca ati dat lectii nepotrivite celor cu care discutati, incalcand astfel regulamentul. Si o sa va banez si data viitoare cand faceti acest lucru. Aici exista reguli si ele trebuie respectate.
Faptul ca aveti 76 de ani (multi inainte!) ar trebui sa va ajute sa intelegeti mai bine ideea de respect reciproc in discutiile dintre oameni. Eu va respect si cer acelasi lucru de la dumneavoastra.