avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anii de militie nu se calculeaza la pensie ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anii de militie nu se calculeaza la pensie ?

Buna seara,

Tatal meu a iesit anul trecut la pensie, iar casa de pensii nu recunoaste 6 ani lucrati de tatal meu in cadrul militiei. A depus la dosar toate actele primite de la IGPR dar cei de la CNPAS sustin ca ei nu iau in calcul acesti ani, si ca trebuie sa solicitam pensie MAI-ului.
Ne poate ajuta cineva cu un mod de rezolvare ? Niste idei?

Multumesc anticipat
da, adresati-va la MAI pentru ca este o pensie speciala
Imi puteti spune care este adresa acesti Case de Pensii MAI?
Multumesc
[cautati si dvs. pe net. ce trebuie; sa stiti este ca daca ati lucrat la vre-o institutie ce apartinea de militie dar pe regim secret ca pe vremuri, si a fost desfiintata intre timp , sansele sunt minimale sa se regaseasca oficial ceva...sunt zeci de astfel de dosare prin instante si se resping pe band rulanta, deoarece , fara evidente in acte nu va poate recunaoste nimeni nimic...in fond, ce e secret, ramne secret si cand se intoarce roata....

[Editat - fara legatura cu subiectul]
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ASGARD
Casa Sectoriala de Pensii din M.A.I. - ,Bucuresti, str. George Georgescu nr. 3, sect 4, Cod Postal nr. 040133
Ca telefon va pot da : 021/3037080 interior 12671. de aici va puteti informa; sunt fetele care lucreaza la pensii, recalculari, etc. Succes doamna in ceea ce inteprindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat mai Pilu Pilu marți, 4 ianuarie 2011 COMUNICAT M.A.I. Procesul de recalculare a pensiilor militare de stat, a pensiilor de stat ale poliţiştilor şi ale ... (vezi toată discuția)
Pensionari si probleme juridice legate de pensii iongradinaru iongradinaru Am redobîndit cetăţănia Română în a.2009, şi m-am stabilit cu locul de trai în Constanţa. Am activat în Organele Afacerilor Interne în Republica ... (vezi toată discuția)
Adaugare stagiu de cotizare dupa pensionare.pensionar militar. Costel_19 Costel_19 -Sunt pensionar militar trecut in rezerva in anul 2002. Dupa pensionare m-am angajat la o societate comerciala.Comform Legii 263/2010,am trimis documentele ... (vezi toată discuția)