avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... despre impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

despre impozit

buna ziua.sotul meu are un impozit la o masina ne platit de multi ani.eu imi platesc impozitul la casa si masina proprie,acum sunt in concediu postnatal.am inteles ca daca nu ne platim impozitele imi opreste indemnizatia copilului?este posibil sa patesc asta???
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:36, 29 Ianuarie 2012
Da, este posibil. OUG 124 din 2011 prevede in cuprinsul art. III, punctul 8 ca "Incepand cu anul 2012, pentru mentinerea drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, beneficiarii au obligatia sa isi achite obligatiile legale fata de bugetul local pentru bunurile pe care le detin in proprietate, conform prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare.", iar punctul 9 prevede ca "Neachitarea obligatiilor legale fata de bugetele locale conduce la suspendarea pe o perioada de 5 luni a drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, incepand cu drepturile aferente lunii februarie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului edemy edemy azi am primit un pic de la AJPIS [Editat] continind decizia nr [Editat] din 16/02/2012,din dosarul [Editat] cu mentiunea ca din data de 01/02/2012 sotia mea ... (vezi toată discuția)
Suspendare plata indemnizatiei pentru concediul de creșterea copilului cristina9696 cristina9696 Din păcate am o restanță de 500 de lei din anul trecut la impozitul casei mele, care vroiam să plătesc în luna mai. Azi mi-a venit o înștiințare ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil annamaria26 annamaria26 buna! daca mama intra in concediul de crestere copil si sotul are amenzi de plata i se opreste indemnizatia mamei?chiar daca ei au domicilii separate?multumesc ... (vezi toată discuția)