avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensie de intretinere

problema care o am este ca de cand am divortat nu am platit pensie alimentara,amintesc ca sunt de aproape 6 ani divortat dar nu am stiut pana acum un an ptr ca sotia mia ascuns toate lucrurile astea,eu fiind plecat in strainatate.are custodia ea si in sentinta spune ca trebuie sa platesc pensie alimentara pe minimul de econamie.in primul rand nu am stiut si cand am aflat nu am vrut sa-i platesc ptr ca nu sunt de acord cu sentinta eu nu-mi pot vedea baiatul.ce trebuie sa fac?pot sa cer dreptul la vizita?trebuie sa-i platesc din urma tot?ce mi se poate intampla caci am aflat ca daca nu platesti 2 luni consecutiv poate sa faca iar plangere la tribunal.ce pot face?tinand cont ca sunt dat deja la abandon de familie?

Va poate executa silit pentru sumele pentru ultimii 3 ani. In instanta puteti cere drept de vizita sau chiar exercitarea autoritatii parintesti in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bun pentru a obtine custodia unica copii minori Lonlon Lonlon Buna ziua, pe scurt situatia mea: divortata de un cetatean egiptean, la notar,cazut de acord pentru custodie comuna, cu cei 2 copii minori aflati in grija ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copil minor doina80 doina80 Sunt divortata, am sentinta de custodie definitiva si irevocabila si doresc sa plec din tara cu fiul meu pt o perioada mai mare. Tatal are drept de vizita, in ... (vezi toată discuția)
Ma poate lamuri cineva? vizita si pensie alimentara minor adryan35 adryan35 Am fost in proces de Incredintare minor si aceasta este sentinta...am gasit-o pe situl de la Judecatoria unde am avut eu procesul: 5/11/2011 Admite in parte ... (vezi toată discuția)