avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intarziere transmitere dosar curtea de apel cluj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intarziere transmitere dosar curtea de apel cluj

Buna. Am urmatoarea problema.
In data de 24.09.2008 am avut proces la Curtea de apel Cluj pt o restituire de taxa inmatriculare, unde am primit decizia favorabila, definitiva si irevocabila.
De atunci asteptam ca cei din Cluj sa ne trimita dosarul la Zalau ca sa putem sa -l investim cu formula executorie. Ne tot paseaza de o saptamana ca il trimit "azi" dar tot nu a ajuns. Nu exista un termen pana la care trebuie transmise astfel de dosare?
Cel mai recent răspuns: milan , utilizator 11:26, 30 Octombrie 2008
din pacate, nu exista un termen in acest sens. puteti formula o cerer scrisa, poate asa ii impulsionati pe cei de la Curte.
Dar am putea merge sa ridicam noi dosarul sau o copie a deciziei? Ne vor elibera?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta irevocabila curtea de apel reangajare si plata salariilor muresan vasile muresan vasile Buna ziua. Am primit o sentinta favorabila Curtea de Apel cluj,privind anularea deciziei de concediere,reangajare si plata salariilor pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)
Sentinta drept funciar puideurs puideurs Dacă sunt parte într-un proces civil de \"anulare a titlului de proprietate\" și sentința instanței de fond favorabilă mie, a fost ... (vezi toată discuția)