avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie!

m-am exprimat gresit afost cu acordul partilor art55 litb.intrebare in cazul asta;daca am lucrat 3 saptamani in luna respectiva pana la incetarea activitatii salariul este pe 3 saptamani?sau este obligat sa mi-l dea intrg angajatorul?si zilele de concediu ramase de anul trecut trbuie sa mi le plateasca nu?

Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 18:10, 29 Ianuarie 2012
Buna seara !
In masura in care incetarea CIM a avut loc prin acordul partilor , angajatorul trebuie sa va plateasca pt perioada lucrata ( cele 3 saptamani) si sa va plateasca contravaloarea zilelor de CO neefectuat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat dust_in_the_wind dust_in_the_wind ce se intampla in cazul incetarii cim fara ca salariatul sa fi avut co aferent perioadei lucrate pentru anul in curs (inca mai are zile de co neefectuat din ... (vezi toată discuția)
S-a procedat corect in cazul concedierii mele? Carmen2806 Carmen2806 Buna ziua! Pe data de 8.12.2014 mi-am depus cererea pt efectuarea a 17 zile de concediu de odihna ramase neefectuate pe anul 2014. Astazi, in data de 11.12 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna aledical aledical Buna seara daca ma poate ajuta cineva? lucrez la o firma doresc sa plec nu am beneficiat de concediu de odihna pe acest an firma este obligata sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)