avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu de odihna

Buna seara daca ma poate ajuta cineva? lucrez la o firma doresc sa plec nu am beneficiat de concediu de odihna pe acest an firma este obligata sa imi plateasca zilele de concediu si cum se calculeaza?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:27, 29 Iunie 2012
Codul muncii prevede compensarea in bani a CO neefectuat numai la incetarea CIM.
La salariul pe ultima luna se adauga contravaloarea zilelor de CO neefectuate si la care aveati dreptul, iar din total se retin contributiile sociale si impozitul.

Mod calcul;
- daca aveati 20 zile CO/an, atunci vi se cuvin 20 / 12 luni x 6 luni lucrate
- compensarea = salariu de baza / (nr.zile lucratoare ultima luna lucrata) X nr.zile CO neefectuate.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu andrei.and andrei.and buna seara imi cer scuze de deranj ma puteti ajuta cu o problema ??? .. cu un calcul pentru concediu ... sa va explic am lucrat SC XXX SRL din data de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna compensat babusca babusca Buna ziua, Contractul Individual de Munca inceteaza la data de 01.12.2009 prin decizie cu art.65 (1), iar preavizul de 20 zile lucratoare cu art.73 alin ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat anda_bebeko anda_bebeko buna ziua, de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)