avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general proiect masura 141
Discuție deschisă în Contabilitate în general

proiect masura 141

am accesat un proiect, mi sa aprobat si ami cere sa ma autorizez. am un if care este suspendat. momentan ma aflu an concediu pentru angrijirea copilului, si stiu ce zice OUG nr. 111/2011. antrebarea mea este daca exista vreo modalitate de a merge an paralel cu acestea
Cel mai recent răspuns: asaveimarius , utilizator 00:36, 30 Ianuarie 2012
Nu.
daca activez firma si renunt la indemnizatie ami suspenda si alocatia copilului ?
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
asaveimarius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pfa si am accesat fonduri europene. beneficiez de indemnizatie crestere copil? carnatmaria carnatmaria buna ziua am o neclaritate am deschis un pfa in domeniul agriculturi si am accesat fonduri europene.acum eu lucrez si sunt insarcinata in luna a saptea.pot ... (vezi toată discuția)
Gravida cony_23 cony_23 Ce drepturi pot sa cer si unde sa ma duc ca cer aceste drepturi ? Sa o luem cu inceputul sunt gravida in luna a 6 lucrez numai din aprilie si inainte deloc ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d MihaelaFF MihaelaFF Buna ziua. Doresc sa ma lamuriti in mai multe aspecte, daca se poate. 1. Momentan ma aflu in CCC pt primul copil, iar din vara voi fi si pt al doilea. Dar ... (vezi toată discuția)