avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este sau nu legal?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este sau nu legal?

Este sau nu legal
Pot sa-mi vand masina accidentata, asigurata Casco, catre atelierul care ar trebui sa-mi faca reparatia masini cerand asigurarii sa-mi plateasca suma ce ar fi necesara pentru reparare si atelierului diferenta pana la suma asigurata prin CASCO urmand ca atelierul care a cumparat masina sa-si faca singur reparatia la masina cumparata?
Exista reglementare in acest sens?
_________________
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 18 Septembrie 2004
servisul sa-ti dea o factura cu piesele folosite ca si cand tu ai platit reparatia, o duci la asigurare si normal ar trebui sa-ti ei ,,$"
Mi-am facut constatarea la societatea mea de asigurari iar servisul mi-a facut un deviz estimativ.Mi-a oferit o suma de bani dar nu sunt sigura ca devizul acela este corect.Servisul nu intentioneaza sa repare masina imediat (asteapta probabil sa-i apara diverse piese "second hand". Am inteles ca se poate calcula dauna si folosind preturile din catalog dar nu stiu formula de calcul, sa-mi fac un calcul si sa vad daca ajung la valoarea din deviz. ma intereseaza ca ce iau de la asigurare+ce-mi ofera servisul sa insemne un pret cat mai aproape de pretul masinii, inainte de accident.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala rca radu_almas radu_almas buna ziua in luna august 2012 am avut un accident cu masina propie hyundai accent, 1,5 motorina, anul fabr 2007 pe care l am cumparat de nou cu factura in ... (vezi toată discuția)
Este sau nu legal? anonim anonim Este sau nu legal Pot sa-mi vand masina accidentata, asigurata Casco, catre atelierul care ar trebui sa-mi faca reparatia masini cerand asigurarii sa-mi ... (vezi toată discuția)
Este sau nu legala vanzarea masinii accidentate catre atelierul care o repara? anonim anonim Este sau nu legal Pot sa-mi vand masina accidentata, asigurata Casco, catre atelierul care ar trebui sa-mi faca reparatia masini cerand asigurarii sa-mi ... (vezi toată discuția)