avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Chemare in judecata - distrugere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Chemare in judecata - distrugere

Buna ziua,

Am o problema cu o vecina (in varsta) care mi-a distrus usa metalica cu un ciocan, pentru ca erau niste muncitori in apartamentul meu si o deranjau zgomotele produse de ei. Lucrarile s-au desfasurat normal in intervalul orar de la asociatie.
Am fost la politie si am depus plangere, a fost amendata doamna, dar domnii de la politie mi-au spus ca deobicei procurorii dau NUP la asemenea cazuri si ca ar fi mai rapid sa o dau in judecata pe civil si sa cer daunele.

As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a o chema in judecata pe doamna si care ar trebui sa fie strategia pe care treubuie sa o adopt.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 20:42, 29 Ianuarie 2012
buna seara ,
actiune civila in pretentii prin care solicitati c/v usii distruse si alte cheltuieli ocazionate cu purtatea procesului ,
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajari in apartament savugabriela savugabriela Am inceput renovarea apartamentului cu o luna in urma.Evident ca se mai face galagie cu ciocanul, se mai sparg peretii pt inlocuirea tevilor din baie pt ca a ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste locatari lorinalina lorinalina In blocul meu s-a mutat de curand un vecin care isi face reface apartamentul.A scos gresia..usile..mi-a asurzit urechile.cu burghie..cu ciocane..etc.Lucreaza ... (vezi toată discuția)
Atelier deschis la etajul 3 anthynidiany anthynidiany Acum mai bine de 3 ani vecinul de deasupra mea a început să aibă anumite perioade în fiecare an în care face un zgomot insuportabil. Dărâmă pereţii, ... (vezi toată discuția)