avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburare liniste locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburare liniste locatari

In blocul meu s-a mutat de curand un vecin care isi face reface apartamentul.A scos gresia..usile..mi-a asurzit urechile.cu burghie..cu ciocane..etc.Lucreaza de 3 saptamani de la ora 8 dimineata pana la ora 8 seara,inclusiv sambata si a lucrat si in sambata Pastelui.L-am rugat sa lucreze in intervalul orar 9-19 zilnic,in afara de sambata,care este zi de odihna.I-am zis ca o sa chem politia dar a spus ca nu am ce-i face....ca pot sa ma duc unde vreau eu..Intrebarea mea este ce pot sa fac in acest caz?Poate sa-l linisteaca cineva?Pot sa-l reclam la politie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:00, 27 Aprilie 2015
Si eu m-am gasit in aceasi situatie .Reglementarea linistii in bloc nu este prevazuta undeva in mod special .Adica de la ora X la ora Y liniste .Pe la m-ai toate asociatiile a aparut un program de "galagie " 08-13 si 14-22 .In aceste intervale se pot face reparatii , modernizari , etc.Daca este sa ne luam dupa lege atunci zgomotul fonic nu trebuie sa depaseasca anumite valori in timpului de odihna ( timp de noapte si 0ra de la prinz ). In final chestia cu zgomotul de la vecini tine si de bun simt nu neaparat de orele de liniste .
Daca in statutul asociatiei de proprietari este stabilit vreun "program de liniste" 14-16, 22-8 sau in exista vrei hotarare AG atunci presedintele asociatiei ar putea sa ii prezinte noului vecin acest program. Ceilalti vecini ce parere au, nu se simt deranjati de zgomot?

Un topic intens discutat gasiti deschis aici
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program liniște bloc Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua, Am și eu o întrebare legată de programul de liniște la bloc. Pe avizier este afisat programul de liniște cel legat din 1991 cu modificarile ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Cand este considerată tulburare a liniștii publice Zuza13 Zuza13 Lovuiesc la bloc la etajul 10.Si sub bine locuieste 1 vecina bolnavă cu capul.Ma suna pe telefon la ora 23 noaptea sa imi zică sa nu mai trântesc ... (vezi toată discuția)