avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie

Buna,
Imi puteti spune care este diferenta intre rs(reclamatie scrisa) si plangere penala?
Nu este tot dosar penal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:53, 30 Ianuarie 2012
dar si dvs sunteti foarte laconic... dar ce va doare mana sa scrieti mai multe detalii despre situatie?.. noi de unde sa stim despre ce este vorba si cum va putem ajuta daca nu ne dati detalii???X-(
iN cursul zilei de vineri o cunostinta a primit o citatie pe care scrie ca trebuie sa se prezinte la politie la o ora anume in calitate de reclamat.Pe respectiva citatie scrie rs nr....Vroiam sa stiu daca e ceva de natura penala sau civila deorede unde scrie dosar penal nr....este tras cu pixul si scrie rs nr....Cam asta e toata povestea
Sa mearga si sa se informeze.
Nu se foloseste termenul de reclamant la politie,dar daca a reclamat ca l-a inundat vecinul de sus poate scrie asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar frauda irnapciu irnapciu Am o cunostinta care a primit o citatie acasa de la serviciul de investigare a fraudelor in calitate de reclamat, dar nu dau detalii, zice ca il citeaza pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda judiciara dubkingdom dubkingdom Am primit o citatie spre a ma prezenta la o sectie de accidente ca presupusa parte intr-un accident, si faptul ca nu m-am prezentat la prima strigare se pare ... (vezi toată discuția)
Citatie politie xkeny5 xkeny5 Am primit astazi 16/05 o citatie care nu are numar scrie dosaru pe ea si sunt in calitate de parte vinovata. Dar eu nu am facut nimic. Si trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)