avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar frauda

Am o cunostinta care a primit o citatie acasa de la serviciul de investigare a fraudelor in calitate de reclamat, dar nu dau detalii, zice ca il citeaza pentru dosar penal.Din cate stiu eu, cunostinta asta a mea are vreo doua credite la banci pe care nu le-a achitat si anul trecut a vandut o firma. Intrebarea mea este daca ii putea face cineva o plangere penala legata de creditele alea sau de firma aia? Imi poate raspunde cineva va rog mult de tot.De cand a primit citatia nici nu se mai poate odihni...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:33, 15 Iulie 2010
Pai el ar trebui sa stie cel mai bine daca a facut ceva ilegal sau nu...o sa afle despre ce e vorba cu exactitate atunci cand va merge la politie sa dea declaratie - preferabil sa fie insotit de un avocat.

avocat Radu Stan
Probabil ca cineva i-a facut un denunt sau o plangere , asa se explica citatia. Totusi, in ce calitate este citat? este important sa se prezinte la data si ora la care este chemat, de preferat ar fi sa fie insotit de un avocat care sa il asiste.
Este citat in calitate de reclamat. Scrie si pe citatie ca trebuie sa se prezinte acolo cu un avocat.Pe citatie este si un numar de telefon dar nu ii raspunde nimeni, eu doar vroiam sa stiu daca ii putea face cineva reclamatie(si in cazul asta dosar penal) pentru una din chestiile alea cu banca sau cu firma
in cele mai multe multe cazuri bancile deschid proces de recuperare in civil.cu frima nu stiu daca a vanduto fraudulos sau nu.
da, daca nu a luat creditele prin frauda( falsificarea cartii de munca, fals in declaratii privind veniturile), plangerea nu e de la banca.
in orice caz, sa mearga insotit de avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt delapidare anamariapan anamariapan Buna ziua, Cu amabilitate, va cer ajutor intr-o problema de care m-am lovit curand. Mai exact, acum 2 ani m-am asociat cu 3 persoane intr-un SRL. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Citat de poliție Neme222 Neme222 Salutare! De curand am fost citat sa ma prezint la politie in calitate de suspect in cazul unei fraude bancare. Mai exact am sa va detaliez sithatia oricat de ... (vezi toată discuția)
Frauda caz penal mioara24 mioara24 buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am ... (vezi toată discuția)