avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... FRAUDA CAZ PENAL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

FRAUDA CAZ PENAL

buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am avut niciodata probleme sau vreo amenda, mi-a adus o citatie penala pentru frauda din 201o eu am un credit de nevoi personale de 3700 lei la care nu am mai platit asta sa fie?am sunat la nr de tel care mi l-a lasat p citatie si mi-a spus sa ma prezint maine dimineata la adresa data . am vorbit cu un amic care este politist si mi-a spus sa nu ma prezint ca pe citatie nu e trecut in calitate de ce sunt chemat sau cauza . ce tre sa fac ajutati-ma pana maine imi sta inima nu stiu ce sa cred fac puscarie??/????am un copil mic de crescut ........
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: mioara24 , utilizator 17:49, 17 Aprilie 2012
Amicul dvs. v-a sfatuit prost.Prezentati-va si veti afla pentru ce sunteti chemat, altfel riscati sa fiti adus cu mandat de aducere.
Nu are cum sa fie pentru neachitarea creditului, sigur este in legatura cu altceva, posibil cu documentele depuse pentru obtinerea creditului.De pilda, adeverinta de salariu, vreun inscris care a fost constatat ca fiind fals sau falsificat.
Mergeti insotita de un avocat daca va permiteti, daca nu, nu dati declaratie , ci cereti sa va prezentati ulterior cu un avocat sau sa vi se desemeneze din oficiu.
Buna ziua ! Hristos a inviat !
Eu consider ca ar trebui sa ajungeti , sa vedeti despre ce este vorba ... eventual , daca sunteti pusa in dificultate , nu semnati eventualele documentele ce va vor fi prezentate ...
va multumesc eu am sa ma duc, un avocat nu imi permit dar sigur o sa merg ,fals in acte nu am avut am dus adeverinta de salariu de unde lucrez si la momentu de fata si am mai dus factura de energie atat tot
Succes !
multumesc chiar am nevoie de succes

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru frauda ???ajutati-ma sa inteleg pana maine nu pot inchide un ochi mioara24 mioara24 buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere VladAndrei VladAndrei Buna ziua. Acum 2 luni am imprumutat , cu consimtamantul detinatorului , un amplificator de chitara.L-am tinut aproximativ 2 saptamani dupa care i l-am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? ella2010 ella2010 un prieten a facut o reclamatie la politie care vizeaza o alta persoana dar s-a semnat cu nume fals . a fost depistat si este chemat ca \'faptuitor\\" , la ... (vezi toată discuția)