avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pentru frauda ???ajutati-ma sa inteleg ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pentru frauda ???ajutati-ma sa inteleg pana maine nu pot inchide un ochi


buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am avut niciodata probleme sau vreo amenda, mi-a adus o citatie penala pentru frauda din 201o eu am un credit de nevoi personale de 3700 lei la care nu am mai platit asta sa fie?am sunat la nr de tel care mi l-a lasat p citatie si mi-a spus sa ma prezint maine dimineata la adresa data . am vorbit cu un amic care este politist si mi-a spus sa nu ma prezint ca pe citatie nu e trecut in calitate de ce sunt chemat sau cauza . ce tre sa fac ajutati-ma pana maine imi sta inima nu stiu ce sa cred fac puscarie??/????am un copil mic de crescut ........


Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:59, 19 Aprilie 2012
Mergeti sa vedeti despre ce este vorba si solicitati un nou termen, motivat de dorinta Dvs de a va angaja un avocat. Nu dati nici un fel de declaratie chiar daca politistul va va spune ca nu e ceva grav si ca puteti da declaratii fara avocat. Succes!
Am sa merg cu siguranta dar intalnirea nu este la tribunal este pe undeva in zona Unirii intr-un bloc pe la etaju 5 ,aveti cumva idee ce este acolo ?
Ati fost citata la etajul 5 a unui bloc? Mai bine sunati la nr de pe citatie si vedeti despre ce este vorba. Aceste audieri se fac la sediul politiei sau al parchetului.
E posibil sa fie vorba despre imobilul din str. Scaune...sediul institutiilor parchetelor din Bucuresti, dar asta este in spatele Spitalului Coltea. In acest caz este vorba despre un procuror, iar nu de un politist, dar urmati acelasi sfat pe care vi l-am dat.Totusi, ar trebui sa mentionati pe forum ce scrie pe citatie pentru a nu va acorda sfaturi in necunostinta de cauza.
Sediul este pe strada Bd. Unirii nr. 72 , pe citatie scrie doar acestea :data de azi ,numele, si adresa mea si dupa aceea scrie exact asa '' este chemat la acest organ de politie cu sediul.....camera nr....pentru ziua de ...... in calitate de... liniuta.... in cauza privind.....liniuta....''' exact asa scria dar bine liniuta e liniuta nu e scrisa cu litere ,fara nici o alta explicatie mai jos scrie sanctiunile in caz de neprezentare si sus scire nr de dosar penal

Alte discuții în legătură

Frauda caz penal mioara24 mioara24 buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am ... (vezi toată discuția)
Cerere de credit transformata in " tentativa de inselaciune si uz de fals " iamlion13 iamlion13 Buna ziua. In 2016 am gasit un anunt pe internet referitor la o companie care oferea imprumuturi rapide doar cu buletinul. Am sunat la numarul lor si am luat ... (vezi toată discuția)
Dosar frauda irnapciu irnapciu Am o cunostinta care a primit o citatie acasa de la serviciul de investigare a fraudelor in calitate de reclamat, dar nu dau detalii, zice ca il citeaza pentru ... (vezi toată discuția)