buna ziua .am o problema mare din punctul meu de vedere si as vrea sa imi spuneti ce trebui sa fac .de dimineata m-am trezit cu politia la usa eu care nu am avut niciodata probleme sau vreo amenda, mi-a adus o citatie penala pentru frauda din 201o eu am un credit de nevoi personale de 3700 lei la care nu am mai platit asta sa fie?am sunat la nr de tel care mi l-a lasat p citatie si mi-a spus sa ma prezint maine dimineata la adresa data . am vorbit cu un amic care este politist si mi-a spus sa nu ma prezint ca pe citatie nu e trecut in calitate de ce sunt chemat sau cauza . ce tre sa fac ajutati-ma pana maine imi sta inima nu stiu ce sa cred fac puscarie??/????am un copil mic de crescut ........
Daca vi s-a facut o plangere penala fara motiv intemeiat, faceti si dvs o plangere ptr denuntare calomnioasa impotriva idiotului care a fosrmulat abuziv plangere impotriva dvs. Este o practica a firmelor de recuperare creante, niste limitati profesional ce au ca singura metoda de a convinge rauplatnicul, plangerea abuziva.
Dosar penal?
ella2010
un prieten a facut o reclamatie la politie care vizeaza o alta persoana dar s-a semnat cu nume fals . a fost depistat si este chemat ca \'faptuitor\\" , la ... (vezi toată discuția)