avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii firma-obiect activitate alte forme de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii firma-obiect activitate alte forme de invatamant

Buna ziua,
Am si eu o intrebare la care nu mi-a putut oferi informatii nimeni,nici macar cei direct implicati. Am deschis o firma care are ca obiect de activitate "alte forme de invatamant " . Vreu sa stiu daca pentru a-mi desfasura activitatea am nevoie de vreo autorizatie din partea Inspectoratului Scolar Judetean. Mentionez ca activitatile firmei sunt : meditatii, pregatire lectii,ateliere ( workshop-uri) pentru copii ( desen, actorie,lucru manual etc)cercuri tematice . Cei de la ISJ mi-au spus ca mi-ar trebui autorizatie,dupa care s-au razgandit si au zis deva de un protocol ( daca vreau sa derulez vreun program prin scoli- eu as vrea sa impart pliante , sa lipesc afise cu workshop-urile etc) . Problema este ca altcineva mi-a spus ca ISJ semneaza protocol doar cu fundatii sau ONG-uri, in niciun caz cu SRL-uri.
As vrea sa stiu exact ce trebuie sa fac pentru ca imi voi incepe activitatea si nu vreau sa am probleme.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Scoala, gratuita sau nu? Ismail Derya Ismail Derya Salut, Marea majoritate dintre noi au copii care sunt la scoala. Eu am doi, la ciclul gimnazial. Anul acesta am ramas pur si simplu fara aer cand am auzit ... (vezi toată discuția)
Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. de ce acte și autorizații am nevoie? Alina FunLand Alina FunLand Buna ziua. Vreau sa deschid un loc de joaca pentru copii. As dori sa explic putin conceptul pe care il am eu in minte, pentru a ma putea face inteleasa si cine ... (vezi toată discuția)
Darea/luarea de bani la meditatii Andrei_1988 Andrei_1988 Buna ziua , sunt profesor de engleza si am dat meditatii la franceza catorva elevi de la o clasa unde predau engleza.Nu am ore de franceza si nici franceza pe ... (vezi toată discuția)