avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... vitei de carne - pot beneficia de subventii?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

vitei de carne - pot beneficia de subventii?

salut. as vrea sa cresc cativa vitei de carne un numar de 5 pt anceput. Antrebarea mea este, daca an prima faza beneficiez de ceva fonduri de la apia...sau ce conditii trebue sa andeplinesc pt. a fi ajutat?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:30, 31 Ianuarie 2012
Cei in masura sa va lamureasca pe deplin sunt cei de la APIA
Cititi aici:
[ link extern ] /
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie taurasi elana50 elana50 Buna ziua, am cumparat acum 2 luni 10 taurasi, pe care doresc sai cresc pana in luna august, vreau sa stiu daca ii duc la abator primesc subventia pentru ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene trascaelena trascaelena Am 22 de ani,am terminat liceul sunt in anul 2 la SJA si as dori si eu sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinesc pt a putea accesa fondurile europene ... (vezi toată discuția)