avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... punere in posesie - in cartea funciara nu apar toate ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

punere in posesie - in cartea funciara nu apar toate imobilele

detin incheierea din 1948 nu sa trecut toate imobilele ce au fost a bunici mele sa omis trecerea pot cu incheierea aceasta ce o detin este aceasi care este trecuta in cartea funciara dar sa omis a fi trecut un imobil ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: cafea1 , utilizator 18:53, 30 Ianuarie 2012
rectificare cf

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ocpi,are calitate procesuala pasiva intr-o cauza... ContSters240032 ContSters240032 Va ros sa-mi spuneti,daca in cazul in care o persoana fizica,isi inscrie in Cartea Funciara fara a avea vre-un drept real, un teren,care nu la dobandit legal ... (vezi toată discuția)
Rectificare act vanzare-cumparare (avc) Rilasarr5 Rilasarr5 Prezentare pe scurt a situatiei: in 2005 am cumparat o casa prin credit bancar. Toate actele necesare efectuarii tranzactiei s-au aflat la banca si propietar, ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)