avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ipoteca gradul I
Discuție deschisă în Executare silită

ipoteca gradul I

In cazul unui credit pt. cumparare de imobil ( acesta fiind si singura garantie ), ce se intampla daca se ajunge la executare silita.Aici intervine un aspect, daca valoarea imobilului a scazut , banca poate sa puna sechestru si pe alte bunuri(alt imobil, autoturism etc.) pana la recuperarea valorii initiale a creditului ?
V-as ruga un raspuns mai amanuntit daca se poate.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:58, 30 Ianuarie 2012
Buna ziua,

Da, banca va putea urmari orice alt bun pe care il mai aveti in proprietate : poprire pe salariu, executare silita bunuri mobile/imobile, pana la recuperarea integrala a creantei bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar, imobile. ajutor! Nounou123 Nounou123 Bună seara. Lămuriţi mă şi pe mine. În cazul în care cineva care a rămas restant la bancă şi se ajunge în situaţia de a i se pune poprire pe ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)