avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VANZARE DE CREANTA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VANZARE DE CREANTA

Buna ziua. Societatea X are de recuperat de la societatea Z o creanta. Societatea X vinde creanta catre societatea Y si se stabileste ca plata se va face prin OP in cont Y in contul lui X. Intrebarea e cum se face inregistrarea??? se plateste in baza contractului de cesionare creanta sau X trebuie sa ii faca o factura lui Y si cum sting creanta in contabilitate?????

Alte discuții în legătură

Plata in trei bogdan22003 bogdan22003 Bunadimineata, am si eu o intrebare, sunt administratorul unei firme, Z, am de incasat niste bani de la o firma Y, care are de incasat la randul ei de la firma ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila adi02ro adi02ro societatea \\"x\\" vinde un autoturism catre societatea\\"y\\" cu 64.000 lei, cu facutura (tva inclus) tot societatea \\"x\\" cumpara un alt autoturism de la ... (vezi toată discuția)
Contract de asociere in participatiune ccccristina ccccristina buna ziua un asociat( a venit cu spatiu),trebuie sa primeasca lunar de la celalalt asociat in fiecare luna 3000 de euro + tva in urma desfasurarii ... (vezi toată discuția)