avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cafenea si produse de patiserie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cafenea si produse de patiserie

Buna ziua,
Daca imi deschid o cafenea si vreau sa ofer si produse conservate de patiserie,pe langa cod caen 5630 trebuie sa includ si 5610?
Cel mai recent răspuns: gadema , utilizator 11:46, 31 Ianuarie 2012
Daca aceste produse nu le preparati sau le prelucrati termic in incinta barului si nu le serviti la masa nu trebuie. In caz contrar, da.
Vreau sa imi infiintez un SRL.Dar inca nu stiu ce tip de soc sa aleg.ma refer la cota de impozitare.Ar fi mai avantajos sa optez ptr microintreprindere(3%) sau pe profit(16%)?unii spun ca, in comert ,e bine sa optezi ptr 16 %.
Multumesc frumos pt sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen cafenea corneleftimie corneleftimie Buna ziua, Pentru o cafenea care serveste si cateva produse de patiserie si cofetarie este necesar sa aiba codurile CAEN 5610 si 5630? Sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Nedumerire legata de codurile caen iannispatriciu iannispatriciu Bună! Am o cafenea, iar societatea are codul CAEN 5630 „Baruri si alte activitati de servire a bauturilor”. Dacă doresc să prepar piureuri din fructe ... (vezi toată discuția)