Tatal meu(decedat in 1992)facea parte dintr-o familie cu 5 copii.Sora cea mare a facut un dosar pentru despagubiri la legea 9/1998 din partea bunicii lor decedata in 1961.In acest dosar au declarat pe proprie raspundere ca sunt doar doua surori deoarece ceilalti trei frati murisera.Noi nepotii nu am stiut nimic pana acum .Drept urmare au primit despagubiri in valoare de 2.000.000.000(doua miliarde lei vechi),babi pe care ia-u primi deja pe toti.Va rog daca se poate sa-mi spuna cineva cum putem sa le obligam sa ne dea partea tatalui nostru.Va multumesc.
nu a fost facuta nici o succesiune.Bunica lor a murit in 1961.Vreau sa va spun ca mai exista un dosar la legea 9/1998 din partea parintilor lor unde sunt trecuti toti fratii,dar pe care nu sa primit nici un ban deocamdata ,fiecare avind cont separat la anrp.
Ce înseamnă "un dosar din partea părinţilor lor" ? Au fost şi părinţii (bunicii dumneavoastră) beneficiari ai Legii 9 ? Au avut şi ei proprietăţi în Bulgaria, iar fraţii şi surorile, în calitate de moştenitori, au solicitat despăgubiri ?
Da.Au facut la inceput si acel dosar doar pe numele lor dar facuse si un verisor separat si atunci am aflat de la el si au fost nevoite sa ne treaca si pe noi in acel dosar,dar de strabunici noi nu am stiut deoarece parintii nostri murisera.
Recuperare mostenire
sara12
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia in care tatalui meu nu i se da dreptul la mostenire. Strabunicul meu a avut mai multe bunuri care i-au ... (vezi toată discuția)