avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri legea 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri legea 9/1998

Referitor la aceste despagubirii as dori un raspuns urgent din partea unui expert .Tatal meu(decedat)face parte dintr-o familie cu 5 copii.Sora cea mare a facut un dosar pentru despagubiri din partea bunicii lor in care a declarat ca are doar o sora.Drept urmare au primit despagubiri(ambele transe)in voloare de 2.000.000.000(doua miliarde lei vechi).Cum putem sa le obligam sa ne dea dreptul tatalui nostru?Va rog sa-mi dea cineva un sfat in acest sens.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miab , utilizator 12:40, 8 Februarie 2012
Va rog sa-mi spuneti daca tatal dvs a acceptat succesiunea bunicii daca exista vreun certificat de mostenitor ,vreo sentinta de partaj?
Nu exista nimic.
Au declarat pe proprie raspundere ca sunt doar 2 surori pentru ca doar ele traiau, ceilalti trei murisera iar noi ca nepoti nu stiam nimic , abia acum am aflat dupa ce au luat si banii toti.

[Va rog nu mai scrieti cu litere mari, se citeste greu. Multumesc]
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Nu exista nimic.Bunica lor a murit in 1961 iar tata in 1992.Au declarat pe proprie raspundere ca sunt doar doua surori pentru ca doar ele traiau,ceilalti trei murisera iar noi nepotii nu am stiut nimic.Abia acum am aflat dupa ce au luat si banii toti.
Cand au luat banii in ce an?
Prima transa au primit- prin 2007 si a doua transa in decembrie 2011.

Alte discuții în legătură

Dreptul comun-legea 9/1998 miab miab Tatal meu(decedat in 1992)facea parte dintr-o familie cu 5 copii.Sora cea mare a facut un dosar pentru despagubiri la legea 9/1998 din partea bunicii lor ... (vezi toată discuția)
Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatal meu a decedat în 2002.a fost mostenitorul bunicului,împreuna ... marianemiliaro@gmail.com marianemiliaro@gmail.com Buna seara!Tatal meu a decedat în 2002.A fost mostenitorul bunicului,împreuna cu ceilalti frati (o sora în viata pe atunci si restul decedati).Tatal meu a ... (vezi toată discuția)