avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri legea 9/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri legea 9/1998

Referitor la aceste despagubirii as dori un raspuns urgent din partea unui expert .Tatal meu(decedat)face parte dintr-o familie cu 5 copii.Sora cea mare a facut un dosar pentru despagubiri din partea bunicii lor in care a declarat ca are doar o sora.Drept urmare au primit despagubiri(ambele transe)in voloare de 2.000.000.000(doua miliarde lei vechi).Cum putem sa le obligam sa ne dea dreptul tatalui nostru?Va rog sa-mi dea cineva un sfat in acest sens.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: miab , utilizator 12:40, 8 Februarie 2012
Pot sa intreb dece nu-mi raspundeti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul comun-legea 9/1998 miab miab Tatal meu(decedat in 1992)facea parte dintr-o familie cu 5 copii.Sora cea mare a facut un dosar pentru despagubiri la legea 9/1998 din partea bunicii lor ... (vezi toată discuția)
Mostenire !!! ContSters110753 ContSters110753 Buna seara !!! Un sfat..un ajutor daca se poate !!! :( Eu locuiesc in casa bunicilor (decedati) din partea mamei....bunicii au avut 4 copii in viata ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatal meu a decedat în 2002.a fost mostenitorul bunicului,împreuna ... marianemiliaro@gmail.com marianemiliaro@gmail.com Buna seara!Tatal meu a decedat în 2002.A fost mostenitorul bunicului,împreuna cu ceilalti frati (o sora în viata pe atunci si restul decedati).Tatal meu a ... (vezi toată discuția)