avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie informativa privind impozitul pe nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Declaratie informativa privind impozitul pe nerezidenti

Buna ziua,

va rog, sa-mi spuneti care este termenul de depunere al declaratiei informative privind impozitul pe nerezidenti.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: mariusalex , utilizator 16:06, 30 Ianuarie 2012
cf art 119 cod fiscal, termenul este ultima zi a lunii Februarie
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2012
mariusalex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie informativa nerezidenti miruna82 miruna82 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in declaratia informativa privind impozitul retinut si platit pt veniturile nerezidentilor, cu termen de depunere 28 ... (vezi toată discuția)
Obligatii declarative plata dividende catre pf Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Persoana fizica care incaseaza dividende mai trebuie sa depuna vreo declaratie gen 220 daca compania a depus 100 si depune pana in februarie 205? ... (vezi toată discuția)
Declaratie informativa privind impozitul pe nerezidenti rocky2009 rocky2009 Buna ziua, va rog, sa-mi spuneti care este termenul de depunere al declaratiei informative privind impozitul pe nerezidenti. Multumesc (vezi toată discuția)