avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie informativa nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Declaratie informativa nerezidenti

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca in declaratia informativa privind impozitul retinut si platit pt veniturile nerezidentilor, cu termen de depunere 28 februarie, se declara si achizitia unei licente software (declarata ca si achizitie de servicii in declaratia 390, pentru care exista certificat de rezidenta fiscala, iar impozitul a fost 0).
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:11, 27 Februarie 2015
Nu
nu i zice "declaratia informativa privind impozitul retinut si platit " ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie impozit nerezidenti andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, Daca pe parcursul anului 2013 am primit facturi de la google si facebook, si nu am calculat si platit impozit pe aceste venituri ale ... (vezi toată discuția)
Calendar depunere declaratii fiscale valentina370 valentina370 Buna ziua va rog ajutati-ma sa gasesc un calendar al depunerii declaratiilor fiscale pentru o Intreprindere Individuala , si ce declaratii trebuie depuse ... (vezi toată discuția)
Facturi servicii intracomunitare contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema Societatea noastra primeste facturi de la FACEBOOK COM reprezentand servicii ... (vezi toată discuția)