avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit car
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit car

Buna ziua.
Am luat un credit de la un ifn.
anul trecut nu am putut plati timp de vreo 5 luni consecutiv, dar de atunci platesc cat de cat regulat.
Au cerut incuviintarea executarii silite fata de mine si inca 2 giranti, incuviintare ce au si obtinut in instanta.
Acum girantul a primit o scrisoare ca vine executorul cu politia sa execute bunurile mobile ale girantilor.
Asa simplu functioneaza?
Nu trebuie sa faca poprire si validare poprire mai intai?
Cel mai recent răspuns: Consultant Covasna , Consultant credite si finantari 16:25, 30 Ianuarie 2012
Poprirea este una dintre formele de executare silita, ati precizat ca incuviintarea executarii e obtinuta deja.
Da, este foarte simplu. odata obtinuta incuviintarea se va trece la executarea silita a bunurilor toturor debitorilor solidari pana la recuperarea integrala a creantei.
Puteti face contestatie la executare si suspendare a executarii si asa mai castigati putin timp
Incuviintarea a fost data in 2010 septembrie.
Nu este tardiv acuma sa fac contestatie la executare? se poate face si acuma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere somatie de plata in cartea funciara leopold2010 leopold2010 Buna ziua, Vreau sa stiu si eu daca si cum o somatie de plata poate fi inscrisa in cartea funciara. Existau doua ipoteci de grad I si II inscrise in cartea ... (vezi toată discuția)
Executare silita fotolist fotolist am primit o citatie,bineinteles din partea unui ifn...ei sunt asa,mai stresanti.X-(cam asa...notificare prealabila inceperii executarii silite''.as dori sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare. Cumnatul meu a cumparat acum 2 ani un laptop de la o firma si i-au stat ca giranti sotul meu si soacra mea. Insa cumnatul meu nici ... (vezi toată discuția)