Suntem o firma de service auto. Societatea de asigurari care a decontat facturile de prestatii auto vrea sa-i refacem facturile din 2006(deoarece au intervenit modificari in denumire).Nu stiu de ce..... dar ideea este ca asa vor.
Astfel: Sa stornam facturile vechi din 2006 cu 19%,
Sa repunem cu data de astazi tot cu 19 %.Se poate oare sa facturam cu 19% la data de astazi, sau trebuie sa facturam cu 24%.In ultimul caz ce facem cu diferenta?
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns.
denumirea sa schimbat de la o anumita data ce e anterior acestei date a fost in dupa vechea denumire. e o prostie mare .S-au facut anmite raportari la anaf acum ar trebui sa faceti rectificative de exemplu decl 394 unde sunt cuprinse toate fact
Problema este intre societatea de leasing pe care este inregistrata factura si societatea de asigurari care a decontat factura.
Nu vad de ce trebuie refacuta d394 intrucat codul fiscal este acelasi.
Ideea este ca nu conteaza de ce vor asa .......si ca este o prostie......., v-am rugat sa-mi spune-ti daca din punct de vedere fiscal si legal este corect?
cred ca dumneavoastra vreti sa spuneti urmatorul lucru : societatea de service auto ar fi trebuit sa emita factura catre firma de leasing ( nu catre firma de asigurari ) , iar plata facturi sa se faca de catre firma de asigurari, asa cum este corect......probabil ati emis gresit facturile la momentul respectiv, adica catre firma de asigurari si nu catre firma de leasing
Nu am emis noi gresit facturile .............la momentul respectiv s-a facturat corect.....ma repet inca o data, problema este intre ei ..........si ca noi trebuie sa refacem acele facturi.
Esenta intrebarii este cum trebuie facturat, cu 19 % sau cu 24%...........