avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 ani de stagiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 ani de stagiu

daca cei doi ani de crestere copil corespund cu cei doi ani de stagiu dupa examenul de lichidator, se vor lua in considerare pt inscrierea la examenul final?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 30 Ianuarie 2012
Daca ati intrat in CCC sub incidenta OUG nr.148/2005, atunci perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.

Daca ati intrat in CCC sub incidenta OUG nr.111/2010 , perioada concediului pentru cresterea copilului prevazut la art. 2 alin. (1), art. 6 si 10 constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in serviciu amiandinico amiandinico Conform alin.7 al art.18 din O.U.G.nr.148/2005 , perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani, in cazul ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitate vasilchia vasilchia din 2 ian.2010 pana la 2 ian 2012 a fost in concediu pentru crestere copil ( primul copil); din 14 iulie 2012 si in prezent este in CCC al 2-lea copil. Ma ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca bursucica bursucica Buna ziua! As dori sa stiu daca concediul de cresterea copilului este considerat vechime in munca in conditiile in care am fost angajata pe perioada ... (vezi toată discuția)