avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit auto

Buna! am si eu o intrebare.
Am cuparat o remorca din germania nou nout din magazin in luna octombrie 2011 am adus acasa cu numar galben(adica numar de proba) si acum26.01.2012 cand am vrut sa inmatriculez am fost nevoit sa inregistrez la primarie iar acolo mi-a cerut sa platesc impozit de la data de cand am cumparat. Asta este legal???
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat atestare fiscala campary campary Am cumparat un autoturism s.h. adus din Germania de la un samsar. Acesta a adus autoturismul pe 6 august si mi l-a vandut mie pe 25 octombrie 2010. In acesta ... (vezi toată discuția)
Remorca din anglia neinmatriculata g85 g85 buna ziua! am si eu o intrebare legata de remorcile aduse din anglia....in anglia remorcile nu sunt inmatriculate dar se poate circula cu nr de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare remorca Norbert01 Norbert01 Salut, sunt nou pe forum, adica am fost nevoit sa intreb pe internet cate ceva si nu mi`am gasit raspunsul,sper sa poata cineva sa ma ajute. Pe scurt, anul ... (vezi toată discuția)