avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Remorca din Anglia neinmatriculata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Remorca din Anglia neinmatriculata

buna ziua! am si eu o intrebare legata de remorcile aduse din anglia....in anglia remorcile nu sunt inmatriculate dar se poate circula cu nr de inmatriculare al masini care se pune pe remorca....ce se poate intampla daca cumpar o remorca de acolo si vin cu ea in tara si aici ma opreste politia?
ce poate sa imi faca? multumesc
Cel mai recent răspuns: gabcsek , utilizator 00:17, 6 Septembrie 2012
Dar de unde ati plecat in Anglia, nu din Romania...? In primul rand Romania nu e Anglia si vice versa...in al doilea rand, daca procedati cum spuneti, veti primi o amenda si probabil va veti alege si cu un dosar penal...
da din romania plec...dar dak imi iau o masina din anglia si tractez remorca care o sa aiba nr masini de anglia? ar fi aceeasi problema?
eu.ro.lex a scris:

Dar de unde ati plecat in Anglia, nu din Romania...? In primul rand Romania nu e Anglia si vice versa...in al doilea rand, daca procedati cum spuneti, veti primi o amenda si probabil va veti alege si cu un dosar penal...

Buna ziua!
cu o problema similara g85-lui am venit si eu pe forum. Sunt in UK si am cumparat o masina din Germania cu numere provizorii ca sa-l am cu ce sa ma duc acasa. Pentru bagajele am fost nevoit sa-l cumpar si o remorca in UK. Intrebarea mea este daca exista o procedura legala pentru rezolvarea acestei situatii. Cum si unde inmatriculez remorca ca sa-l pot ajunge pana acasa? Ii OK daca am acelasi numar pe remorca ca si pe masina?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Certificatul de inmatriculare uk - proprietar roman ContSters294253 ContSters294253 rog lamurire, ca roata lumea isi da cu presupusul si tot felul de informatii primesc si sunt naucit de cap ...despre ce este vorba...am cumparat o masina din ... (vezi toată discuția)