buna. va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi. de curand am venit din anglia pana acasa, cu o rulota, eu fiiind stabilit acolo, masina inmatriculata in uk pe numele meu, rulota neinmatriculata, asa cum se procedeaza in uk. am fost oprit si in germania pentru ca am depasit o coloana de tiruri pe si nu aveam voie si am primit o amenda de 20 de euro. la vama am fost oprit si mi s-au verificat toate actele. in oradea am fost oprit de un echipaj de la rutiera care mi-a luat permisul si mi-a facut dosar penal pt ca au zis ca aveam numar fals pe rulota. eu aveam acelasi numar cu cel de pe masina, pentru ca asa se procedeaza in uk si asa pleaca cei din uk peste tot in lume cu rulota si nu are nimeni treaba cu ei. ce pot sa fac in acest caz? daca dau in judecata si cer certificat de grefa mi se va da permisul pana la finalizarea procesului? va rog sa ma ajutati...
Ar trebui sa va angajati avocat deoarece procesul pare foarte sensibil.
Va trebui sa dovediti ca este asa cum ziceti.
Daca veti dovedi ceea ce sustineti in mod normal ar trebui sa aveti castig de cauza insa trebuie respectata si legea romana.
In termen de 30 de zile trebuie sa va conformati legii romane.
Aspectul de edificat este acela daca aveati sau nu dreptul de a folosi acele numere de inmatriculare in Romania.
Daca cetatenii din UK au dreptul de a circula asa, ar trebui sa aveti si dvs. acelasi drept.
Insa...lucrurile nu sunt asa de simple precum par...
Daca este vorba de dosar penal degeaba scoateti certificat de grefa.
Trebuie sa solicitati o dovada de circulatie de la parchet pana la lamurirea cauzei.
mentionez ca politistul a si gresit in procesul verbal atat numarul masinii cat si culoarea. am si amenda din germania, am masina inmatriculata pe numele meu in UK, si cel mai garv e ca sunt angajat ca sofer in uk si procesul cred ca dureaza o vesnicie si o sa raman fara job:(((