avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere cu antena telefonie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere cu antena telefonie

Am avut un contract de inchiriere cu o firma de telefonie mobila care a expirat anul trecut neajungand la o intelegere pentru prelungire .antena respectiva este inca pe terenul meu si nu stiu cum sa procedez pentru a-si lua antena de acolo deoarce eu vreau sa construiesc o locuinta . Am consultat un avocat si mi-a zis ca daca ii dau in judecata poate dura 2-3 ani si la final o sa-mi plateasca aceeasi suma de bani ca in contractul anterior .
Nu cred ca este normal sa ocupe locul atata timp cat a expirat contractul .
ce ma sfatuiti ????
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 20:23, 30 Ianuarie 2012
Nu poate dura atât de mult un proces ca al dv.stră. Dacă contractul s.a terminat îi puteţi notifica in sensul că nu mai doriţi reînnoirea contractului şi doriţi să ridice antena. Dacă refuză îi chemaţi in instanţa, altă cale nu există. Dacă nu îi notificaţi pot considera ca in mod tacit sunteţi de acord cu continuarea acestuia, dacă demontaţi antena vă pot acuza de distrugeri şi vă pot cere despăgubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie teren antena gsm irinabb irinabb Buna ziua, stie cineva cat se plateste azi pentru inchirierea unui teren pentru amplasarea unei antene de telefonie mobila?Terenul este intravilan,in Baia ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor sfaturi legale- sanatate afectata de antena gsm Anca-Miruna Anca-Miruna Buna ziua! Ma numesc Anca si doresc sa fiu sfatuita legal intr-o problema destul de grava care priveste sanatatea mea, a familiei mele si acelorlati ... (vezi toată discuția)
Acord tacit bogdan77m bogdan77m Daca un contract de inchiriere are stipulat la un articol faptul ca se prelungeste prin acordul tacit al partilor daca una dintre parti nu notifica celeilalte ... (vezi toată discuția)