avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Chirie teren antena gsm
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Chirie teren antena gsm

Buna ziua, stie cineva cat se plateste azi pentru inchirierea unui teren pentru amplasarea unei antene de telefonie mobila?Terenul este intravilan,in Baia Mare, 4 mp, in zona sunt case locuite. Contractul expira in doua zile, precedentul contract s-a incheiat la repezeala cu 400 dolari pe an timp de 10 ani. Acuma baietii de la companie au facut o oferta de tot rasul,240 de euro pe an!! trebuie sa negogiez cu ei maine,poate a-ti incheiat vreun contract de tipul asta sa imi dati o idee.
Va multumesc.;)
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 18:47, 14 Februarie 2012
Cereţi cât doriţi, raportat la preţul din zona dv.stră. Este proprietatea dv.stră şi sunteţi singurul in măsură să apreciaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este cota de impozitare teren? Anda Mateiu Anda Mateiu Buna ziua! va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am un contract de inchiriere teren si obtin chirie pe an 600 dolari. Care este cota de impozitare in ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor de telefonie mobila radulescu10 radulescu10 Situatia e urmatoarea: pe un bloc de la periferia orasului s-a amplasat o antena de telefonie mobila.....tin sa mentionez ca pe o raza de pana la 1 km fata de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere cu antena telefonie cherim cherim Am avut un contract de inchiriere cu o firma de telefonie mobila care a expirat anul trecut neajungand la o intelegere pentru prelungire .antena respectiva ... (vezi toată discuția)