avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Chirie teren antena gsm
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Chirie teren antena gsm

Buna ziua, stie cineva cat se plateste azi pentru inchirierea unui teren pentru amplasarea unei antene de telefonie mobila?Terenul este intravilan,in Baia Mare, 4 mp, in zona sunt case locuite. Contractul expira in doua zile, precedentul contract s-a incheiat la repezeala cu 400 dolari pe an timp de 10 ani. Acuma baietii de la companie au facut o oferta de tot rasul,240 de euro pe an!! trebuie sa negogiez cu ei maine,poate a-ti incheiat vreun contract de tipul asta sa imi dati o idee.
Va multumesc.;)
Cereţi cât doriţi, raportat la preţul din zona dv.stră. Este proprietatea dv.stră şi sunteţi singurul in măsură să apreciaţi.
Nu mai închiriați fără 150/ 300 pe lună După montarea antenei ei închiriază spațiu de antena Parabolica la celelalte firme de telefonie cu câteva sute de fiecare antena . VEZI CATE ANTENE SUNT MONTATE PE UN STĂLP !!!
cine sunt fraierii ??? romanii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot refuza montarea unei antene gsm in curtea vecinului alina800 alina800 Buna ziua! Un operator de telefonie mobila doreste sa cumpere 100 m2 din terenul vecinului pt montarea unei antene gsm. Suntem 4 sau 5 vecini dintre care ... (vezi toată discuția)
Montare antena internet pe terasa blocului chelarucostel chelarucostel Pe terasa blocului in care locuiesc se monteaza o antena de internet de la romtelecom.Nu sau strans semnaturi de la toti locatarii de la ultimul nivel si nici ... (vezi toată discuția)
Antene gsm pe blocuri de locuinte dan.dan dan.dan Buna dimineata, Vreau sa stiu daca o firma de telefonie mobila poate instala pe terasa blocului antene GSM fara acordul tuturor locatarilor din bloc. Stiu ca ... (vezi toată discuția)