pai nu asa se pune problema.de cand toate persoanele sunt obligate sa isi vaccineze copiii?nu se face diferenta ca e persoana fizica sau juridica,tot oameni suntem indiferent de studii sau statut social.am fost la dr azi si mi-a dat o foaie de la dsp neamt ca sunt din piatra neamt.citeste GH nr.857/2011
www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
in ceea ce priveste vaccinarea este foarte periculoasa,in primul rand distruge sistemul imunitar,ei spun ca virusul care il introduc este mort dar nu e adevarat este 50% mort si 50%viu iar facand mai multe vaccinuri se introduc mai multi virusi care pot provoca anomalii foarte garve.toate aceste vaccinuri dauneaza in timp si nici macar nu distrug boala pt care sunt destinate sa o distruga mai grav sa studiat ca cei mai multi fac aceste boli sin cauza vaccinurilor.daca sunteti interesat intrati pe situl asta
[ link extern ] .
multumesc pt site dat chiar este ceea ce cautam....poate stiti totusi ceea ce priveste inscrierele la gradinita si la scoala...sunt foarte curioasa....fetita e mica o sa mai treaca ceva timp pana ajunge la gradinita si poate se mai schimba ceva in tara asta pana atunci.multumesc inca odata.
=D> am gasit si ce cautam petru scoala,bun articolul
mai exact cititi art.34 din hgr nr 857/2011 si anume m si r.
am gasit ca fata de aceste prevederi legale,se poate concluziona ca,desi nu se stipuleaza in mod expres obligativitatea vaccinarilor,aceasta rezulta tocmai din obligativitatea supunerii,din partea oricarui cetatean roman............
pai si atunci de ce totusi ne impun amenzi?
EDITAT: copiat aici mesajele consecutive