avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Ce fise fiscale se depun pentru cei angajati cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Ce fise fiscale se depun pentru cei angajati cu contract de manadat in cadrul unei asociatii de proprietari?

Buna seara.
Pana pe 29 februarie trebuie depuse la administratiile financiare de care apartine angajatorul fisele fiscale pentru angajatii cu contract de munca(fisa fiscala 210)si 205 pentru cei ce au desfasurat lucrari in cadrul asociatiei si au luat un venit.Ce doresc sa stiu este ca nu stiu ce fisa sa depun pentru cei ce au contract de mandat(presedintele asociatiei sau cenzorul)pentru care am platit toate contributiile si ca angajator.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:10, 30 Ianuarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 elenadove elenadove buna ziua, avem 2 contracte de mandat pentru presedinte si cenzor si pt acestea depun decl 112. Am fost notificati de adm financiara ca nu am depus decl ... (vezi toată discuția)
Ce fise fiscale trebuie sa depuna asociatia de proprietari pentru presedinte care are un contract de mandat? elena covaci elena covaci Buna seara, In cadrul Asociatiei avem angajati cu contract de munca de la 01.03.2011.Pentru ianuarie si februarie 2011 au avut conventie de prestari ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale administratia financiara Petre Daniel Petre Daniel Buna ziua, am preluat de curand o asociatie de proprietari si am mare nevoie de cateva informatii : Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste depunerea ... (vezi toată discuția)