avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... drepturi salariale societate in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

drepturi salariale societate in faliment

daca mic.ro inra in faliment angajatii mai primesc ceva???salarii, garantii ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:23, 5 Februarie 2012
Salariile restante (din valorificarea activelor) si garantia depusa plus dobanda aferenta la aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii kinder_doina kinder_doina recuperare salarii buna dimineata, inca lucrez la mic.ro,dar sunt in perioada de preaviz.firma a intrat in insolventa,dar drepturile salariale incepand cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii de la firma in faliment maryviomary maryviomary Am de primit salarii restante de la o firma aflata in faliment, lichidatorul a valorificat bunurile existente in patrimoniul societatii si mi-a spus azi ca se ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - salarii mihaly89 mihaly89 Buna Seara, Dupa cum a-ti vazut si la televizor magazinele mic.ro s-au inchis in Cluj. Incepand cu luna februarie eu si restul colegilor de pe Cluj am intrat ... (vezi toată discuția)