avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii inregistrare contabil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii inregistrare contabil

Am nevoie de un sfat........
Ca sa inregistrez in revisal un contabil acesta trebuie sa aiba la dosar vreo diploma de curs de specialitate sau e suficient daca are un master in domeniul economic avand in vedere ca se ocupa doar de partea de contabilitate primara? Stiu ca in vechiul cor fiecare clasa si subclasa reprezenta conditiile minime necesare pentru ocuparea unei anumite functii (avea clasa 2 avea nevoie de studii medii si curs de specializare, clasa 1 - avea nevoie de studii superioare, etc.), acum se mai merge pe acelasi principiu?

Alte discuții în legătură

Studii concurs angajare Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Daca la un concurs de angajare dosarul trebuie sa aiba si diploma de studii universitare in domeniul x, - acestea trebuie sa fie de licenta ... (vezi toată discuția)
Problema ssm mirusaby mirusaby Buna ziua, de curand s-a schimbat COR., si acum ma lovesc de urmatoarea pb. ; nenea care era incadrat ca ,,responsabil protectia muncii,,-241204 in cor. ... (vezi toată discuția)
Functie inspector resurse umane Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am o intrebare: ca sa pot fi inspector resurse umane trebuie neaparat sa am cursul de calificare de inspector?Mentionez ca am facultate si Masterat ... (vezi toată discuția)