avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde, sau cum pot obtine un model de tranzactie ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde, sau cum pot obtine un model de tranzactie ?

In primul rand, vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au raspuns la intrebarea anterioara.
Acum vin cu alta intrebare :
- DE UNDE, SAU CUM POT OBTINE UN MODEL DE TRANZACTIE, PENTRU IESIREA DIN INDIVIZIUNE A UNEI SUPRAFETE DE TEREN AGRICOL ? Avind in vedere ca toti mostenitori doresc acest lucru.

Multumesc anticipat pentru orice raspuns pertinent.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:31, 30 Octombrie 2008
CONTRACT DE TRANZACTIE
(model orientativ)

Subsemnatii:

1. Reclamant.....domiciliat în ..., Str....nr......... si

2. Pârât ...... domiciliat în ..., Str. ... nr..., parti în procesul civil aflat pe rolul Judecatoriei (Tribunalului etc), dosar nr. ...cu termen de judecata la data de ...având ca obiect...,

In vederea terminarii acestui proces a intervenit intre noi întelegerea cu urmatorul cuprins:

...........(se arata ce s-a convenit in fapt)

Aceasta învoiala scrisa reprezinta vointa noastra libera si neviciata, act pe care îl vom depune la instanta judecatoreasca cu rugamintea de a fi consfintit printr-o hotarâre judecatoreasca definitiva ( fara drept de apel) în temeiul art.271-173 C.pr.civ.

Întocmit astazi ..... în ... exemplare, câte unul pentru fiecare parte si unul pentru instanta de judecata.

Reclamant, Parat,

B.I. seria...nr... B.I. seria...nr...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort: 2 apartamente.....solutii??? zmija zmija IN TIMPUL CASATORIEI AM CUMPARAT 2 APARTAMENTE IN 2 ORASE DIFERITE...DUPA DIVORT EU M-AM MUTAT IN UNUL DIN APARTAMENTE ,SOTIA IN ALTUL...AM DECIS CA SI PE ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru iesirea din indiviziune si pasi de urmat Vlad23 Vlad23 Pe un tiltu de proprietate al unui teren sunt inscrise 4 persoane diferite pentru fiecare fiind mentionata suprafata pe care o detine.Intrebarea mea este cum ... (vezi toată discuția)
Model - tranzactie partaj succesoral ancutica ancutica Buna ziua Ma puteti ajuta cu un model de tranzactie pentru un partaj succesoral?Se poate prezica in tranzactie ca mostenitorii (2 surori) sa aiba 1/2 din ... (vezi toată discuția)